ależ proszę bardzo, polecam się na przyszłość
OLSZTYN Polbis Auto
Zwiń
X
-
OLSZTYN Polbis Auto
Kupiłem Skodę , Octavię w salonie Polbis auto w Olsztynie i nigdy wiecej nie przekrocze progu tego gówna !!
Ale od początku !!
Występowałem jako , nazwijmy to - doradca. Auto dla mojej żony do firmy 80 tyś netto do wydania, kryteria ksenony , kierownica skórzana koniecznie multimedialna .
W salonie została zrobiona konfiguracja, zamiast koloru metalic został wybrany pakiet na bezdroża , auto w pakiecie Family Plus z 2 litrowym 140 konny dizluchem . Cena ustalona atrakcyjna z obietnicą , że w momencie podpisania umowy bedzie jeszcze atrakcyjniejsza - gwarantowane przez wydawałoby sie miłego sprzedawcę Grzegorza Adamczewskiego!!
Na tym etapie zakońcyła sie moja rola, dalej nastepował obeig dokumentów między firmą żony i salonem Skody.
Faktycznie cena była jeszcze niższa , wszyscy byli zadowoleni!!
Minęło 5 tygodni samochódbył do odbioru , żona poprosiła żebym pojechał z nią zobaczył czy wszystko jest ok. Tu się oczywiście okazało , że juz nie jest tak pieknie , gdyz kierownica jest czteroramienna, plastikowa oczywiście bez sterowania radiem.
W czasie przesyłania dokumentów i robienia bardzo dobrej ceny jakimś "cudem" zniknęła z zamowienia wybrana kierownica i niestety tak zostały podpisane dokumenty na zamówienie pojazdu. Byliśmy na straconej pozycji- trudno
Miałem tylko nadzieję , że sprzedawca- salon- prezes zarządu mimo przedstawionych im dokumentów zachowają jakieś resztki godności i dbałości o klienta.
Nic z tych rzeczy , pan pseudo sprzedawca Grzegorz A. powiedział , że o kierownicy nie było wogóle mowy, pan pseudo z zarządu powiedział , że według ich procedur jest wszystko normalnie i zaproponował mi w ramach przeprosin....... bluetooth za jedyne 650 pln !!
Siły i chęci brak do dyskusji z takimi palntami!!
Kupiłem już do firmy kilka aut, w tym 3 Skody zawsze w salonie w Ełku. Chciałem się wykazać lokalnym patriotyzmem i wesprzeć "naszych" przedsiębiorców , chociaż w Ełku miałem identyczną cenę , ale z zamówioną kierownicą!!
Przestrzegam wszystkich i jednocześnie proszę - omijajcie szerokim łukiem salon Polbis Auto Skody w Olsztynie , chamstwo i ignoranctwo.
Moja noga ,ani w serwisie, ani w dziale sprzedaży tam juz nie postanie , a do kupienia zostały jeszcze dwie skody - dobrze wyposażone Yeti 4X4 !! Niech się cieszą w Ełku !!NOWA TWARZ http://www.wrzuta.pl/obraz/x1NMSALRtR/
Bilstein B4+tarcze ATE PD+klocki ATE - SUPER ZESTAW !!
Wojtisek - bokiem do przodu to jest to !!!!
171 KM ; 402 Nm obr/min
Nie sztuką jest zabić muchę przednią szybą, sztuką jest zabić ją boczną...
-
Komentarz